nedelja, 6. december 2009

Prešnica-Slavnik-Podgorje-Kavčič-Praproče-Črnotiče-Prešnica

presented by www.sportypal.com

Dobre tri mesece brez vpisa na blog še ne pomeni športno neaktivnost. Pač malce premalo časa za vse skupaj. V teh treh mesecih sem prevozil dobrih 1060 kilometrov in 26300 višinskih metrov, kar je dosti manj kot na višku sezone junija, julija in avgusta. Pa vendar je bilo kar nekaj dolgih in zanimivih tur.

Npr:
GB-PG-SD-GV-Suša-Koča na Blegošu-Robidnica-Mrovljev grič-Kladje-Bevkov vrh-Laniše-Mrzli vrh-Ledinica-Žiri-Smrečje-Potok-KV-Ljubljanica-Briše-PG-GB (123 km, 2660 vm)

PG-SD-GV-Hotavlje-Suša-Koča na Blegošu-Koča na Črnem vrhu-Dom A. Žvana-Počivalo-Leskovica-Studor-Debeni-Hotavlje-GV-SD-KV-Samotorica-Koreno(vrh)-Škofije-PG (112 km, 3040 vm)




Če je bilo manj kolesarskih kilometrov, je pa bilo več pohajkovanja po Polhograjskih hribih. Prehodil sem dobrih 271 km in 19000 višinskih metrov, med drugim tudi ena tura, ki je bila dolga dobrih 40 km z 1800 vm. Turna smuka se bliža...

To nedeljo sva s kolegom ponovila lansko turo po Slavniškem pogorju. Zbežala sva pred oblačno in megleno Ljubljansko kotlino. Nabralo se je 48 km in 1250 višinskih metrov.





Google Photo album: